Welkom bij Hotel De Koophandel Delft

Hotel De Koophandel is een 3* hotel, gelegen in het oude stadscentrum van Delft. Het hotel bevindt zich op de Beestenmarkt, één van de meest sfeervolle pleintjes van Nederland. Door de gunstige ligging van het hotel bevinden alle belangrijke bezienswaardigheden van Delft zich op loopafstand.
Het hotel is gehuisvest in een karakteristiek Oud Hollands gebouw en was in 1591 het geboortehuis van Reynier Jansz., de vader van Johannes Vermeer. Hotel De Koophandel beschikt over 25 ruime en sfeervol ingerichte kamers, uiteraard allemaal met televisie, douche/toilet, telefoon en koffie/thee voorziening. .

Een warm welkom, gastvrijheid, ruim opgezette kamers en een smetteloze service zijn de kenmerken van een verblijf in Hotel De Koophandel. Al deze aspecten maken een verblijf in Hotel De Koophandel dan ook aantrekkelijk voor zowel de zakenreiziger als de toerist.

Met het openbaar vervoer is het hotel goed bereikbaar vanuit Den Haag en Rotterdam. Zelfs vanaf Schiphol Airport is het hotel binnen 35 minuten te bereiken.

Hotel De Koophandel is een perfecte logeergelegenheid voor u als gast. U bent van harte welkom in Hotel De Koophandel.

Wat gasten zeggen:

  • Vriendelijkheid, behulpzaamheid van alle personeel. De ontspannen sfeer. Schone (bad)kamer.

  • Het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. Het hotel had een ideale ligging aan een gezellig plein. Het ontbijt was heerlijk! Absoluut een aanrader.

  • Vriendelijk onthaal , zeer mooie kamers en verzorgd ontbijt.

  • "De ligging is perfect voor een stadstripje. Het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam."

  • Het ontbijt was erg goed. Ook de service van het personeel.

  • "De locatie is echt super, aan de Beestenmarkt. Sowieso is het hele centrum van Delft prima te belopen in een paar minuten vanaf het hotel.”