Eenpersoonskamer

Onze eenpersoons kamers zijn sfeervol en knus. Elke kamer heeft een eigen badkamer en een werkplek en gratis WiFi. Daarnaast is er een waterkoker met gratis koffie en thee. Zodat u na het werk of een dagje Delft, nog even wat op de kamer kunt drinken.

Tweepersoonskamer

Onze twee persoonskamers zijn ruim en comfortabel en ideaal voor een heerlijk verblijf in Delft. Elke kamer heeft gratis WiFi en een waterkoker met gratis koffie en thee. Daarnaast beschikt elke kamer over een eigen badkamer.

Tweepersoonskamer met uitzicht op de Beestenmarkt

Onze twee persoonskamers met uitzicht op de Beestenmarkt kenmerken zich door de ouderwetse glas in lood ramen met een prachtig uitzicht op het schitterende plein De Beestenmarkt. Deze kamers zijn een perfecte keuze wanneer u de sfeer in het historische centrum van Delft optimaal wilt beleven.

Driepersoonskamer

De drie-persoons kamers zijn ruim van opzet en geschikt voor een gezin of een drietal vrienden/vriendinnen die gezellig naar Delft komen. Alle kamers zijn voorzien van een flat screen televisie en eigen badkamer. Een ideaal uitgangspunt om Delft te verkennen.

Wat gasten zeggen:

  • Vriendelijk onthaal , zeer mooie kamers en verzorgd ontbijt.

  • Vriendelijkheid, behulpzaamheid van alle personeel. De ontspannen sfeer. Schone (bad)kamer.

  • "De locatie is echt super, aan de Beestenmarkt. Sowieso is het hele centrum van Delft prima te belopen in een paar minuten vanaf het hotel.”


  • Het ontbijt was erg goed. Ook de service van het personeel.

  • Het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. Het hotel had een ideale ligging aan een gezellig plein. Het ontbijt was heerlijk! Absoluut een aanrader.

  • "De ligging is perfect voor een stadstripje. Het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam."