Skip to main content

Kamers

Eenpersoonskamer

Onze eenpersoons kamers zijn sfeervol en knus. Elke kamer heeft een eigen badkamer en een werkplek en gratis WiFi. Daarnaast is er een waterkoker met gratis koffie en thee. Zodat u na het werk of een dagje Delft, nog even wat op de kamer kunt drinken.

Tweepersoonskamer

Onze twee persoonskamers zijn ruim en comfortabel en ideaal voor een heerlijk verblijf in Delft. Elke kamer heeft gratis WiFi en een waterkoker met gratis koffie en thee. Daarnaast beschikt elke kamer over een eigen badkamer.

Tweepersoonskamer met uitzicht op de Beestenmarkt

Onze twee persoonskamers met uitzicht op de Beestenmarkt kenmerken zich door de ouderwetse glas in lood ramen met een prachtig uitzicht op het schitterende plein De Beestenmarkt. Deze kamers zijn een perfecte keuze wanneer u de sfeer in het historische centrum van Delft optimaal wilt beleven.

Driepersoonskamer

De drie-persoons kamers zijn ruim van opzet en geschikt voor een gezin of een drietal vrienden/vriendinnen die gezellig naar Delft komen. Alle kamers zijn voorzien van een flat screen televisie en eigen badkamer. Een ideaal uitgangspunt om Delft te verkennen.

Online boeken

Altijd 10% korting op onze eigen site!

Fietsverhuur

Zie en geniet nog meer van Delft en de prachtige omgeving door het huren van een comfortabele fiets. Voor meer informatie over onze fietsverhuur, belt u met de receptie: 015 - 214 23 02